phantom-boy1

Phantom Boy · 2 entradas triples 19 diciembre

 

Phantom Boy, Té 11 anys, és invisible i té un secret. El súper-heroi de la gorra!!

Estrena de Phantom Boy, en cinemes a partir de l’11 de desembre

Phantom Boy és una gran història, amb tots els elements d’un relat policíac de cinema negre clàssic i amb el toc de fantasia de les pel·lícules d’herois que transcorre a la cinematogràfica ciutat de Nova York.

L’argument amb la seva complexitat, sentit de l’ humor i tendresa avança a ritme d’aventura i planteja la lluita entre llums i ombres, i entre la salut i la malaltia.

Sinopsi: Durant el transcurs d’una investigació, l’Àlex, un oficial de policia és atacat per un personatge misteriós. A l’hospital coneix a Leo, un pacient d’onze anys que té el poder de sortir del seu cos volant i travessar parets com si fos un fantasma. Gràcies a l’ajuda de Leo i a la intrèpida periodista Marie, l’Àlex podrà fer front al gàngster que el va atacar i que està amenaçant a la ciutat.

veure video

  • Un Film de Alain Gagnol i Jean Loup Felicioli, realitzadors de la guardonada Un gat a París
  • França, 2015
  • 84 minuts
  • A partir de 7 anys
  • El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per a fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

 

 

Consigue una de las 2 entradas triples para ver la película Phantom Boy el sábado 19 de diciembre a las 18h en los Cinemes Girona

Si eres  uno de los ganadores, te informaremos vía e-mail y te comunicaremos cómo conseguir el premio.


 Ganadores:

Promoción publicada el 16 de December de 2015:

David D.L., Maria Rosa F.G.
Tienes que iniciar sesión para poder participar en esta promoción.
¿Aún no estás registrado? ¡Date de alta!