Itaca horizontal

Itaca Band tanca la gira de ‘Temerario’ · 2 entradas dobles 18 diciembre

 

 

Itaca Band tanca en el seu millor moment la gira de ‘Temerario’ a la sala Salamandra el proper 18 de desembre

Una gira de 68 concerts en només 6 mesos. La gira els ha portat a triomfar a fires professionals com el Mercat de Música Viva de Vic o el BIME de Bilbao, i a festivals com l’Acampada Jove o el Rototom SunSplash. Itaca Band també ha tingut temps de fer una mini gira per França i a principis d’any a Portugal.

Temerario, el tercer disc d’estudi d’Itaca Band, arriba després de la publicació de Rema (Propaganda pel fet! 2013), disc amb el qual el grup va començar a destacar com un projecte sòlid dins el panorama català del mestissatge i amb el qual giraren tant a Catalunya com als principals festivals de l’estat espanyol, com el Viñarock.

El grup va apostat per enregistrar les tretze cançons que conformen el nou disc de la mà de David Rosell, que va saber materialitzar en la producció i el so de les noves cançons el salt qualitatiu que Itaca Band necessitava. El grup s’ha mantingut fidel al seu particular so, que inclou ska, reggae, cadències latin i apunts de patxanga, però en aquest tercer disc hi trobem una contundència pròpia de la maduració del so de la banda: melodies vocals i de vents amb poder, bases que caminen amb força, guspires de guitarres elèctriques tan distorsionades com encertades i unes tornades totalment enganxoses.

Com afirmàvem, aquest tercer disc els ha servit d’excusa per fer allò que millor se’ls dóna i que més els agrada: Tocar en directe. Més de 68 concerts en 6 mesos a Catalunya i territori Espanyol, així com una gireta per França, que els ha fet incrementar substancialment el públic i doblar els seguidors a les xarxes socials. Quan el disc només portava un mes al carrer, els de Mocada i Reixac van exhaurir entrades a l’Apolo i van ser testimonis de com la gent ja cantava les seves cançons. Un viatge que només acaba de començar.

No t’ho perdis: Video

 

Consigue una de las 2 entradas dobles para asistir al concierto de Itaca Band el viernes 18 de diciembre en la sala Salamandra de Barcelona.

Si eres  uno de los ganadores, te informaremos vía e-mail y te comunicaremos cómo conseguir el premio.

 

 

 Ganadores:

Promoción publicada el 16 de December de 2015:

Anna Maria G.P., Ana W.
Tienes que iniciar sesión para poder participar en esta promoción.
¿Aún no estás registrado? ¡Date de alta!